o

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor. incididunt ut labore.
Bilo je odlično. Imali smo rekordan broj natjecatelja, uključujući i veći broj stranaca, odnosno 350 inozemnih prijava iz čak 18 zemalja. Ova utrka Life on Mars Trail po broju sudionika bila je najveća do sada. Tako smo i službeno postali najmasovnija treail utrka od ukupno 190 službenih trail utrka u Hrvatskoj. U svemu je važnu ulogu imala i izuzetna suradnja s MO Metajna, Gradom Novalja i Turističkom zajednicom Grada Novalje.
Šimun Cimerman , Organizator
Life on Mars Trail pravi je doživljaj i po meni najbolja staza u Hrvatskoj! Trčao sam Active dva puta i bio oduševljen ljepotom surove strane otoka okrenutom prema Velebitu, marsovskim terenom te predivnim uvalama i plažama. Iskrena preporuka svim ljubiteljima traila i netaknute prirode.
Goran Protega , Natjecatelj
Utrka Life on Mars Trail za mene je bila ludo i nezaboravno putovanje, a oko mene na stotine pozitivnih i vedrih ljudi. Ludi provod i nezaboravna staza, uz predivan osmijeh i uspomene za cijeli život. Uz sjajan tim trkača, koji krase svako moje ovakvo putovanje.
Tamara Radojević , Natjecateljica
Zadnje tri godine dolazim na utrku. Obožavam otok Pag! Prekrasan krajolik, plaže, šetnice, staze! Organizacija traila je super. Puno pozitivne energije, smijeh, glazba na startu i cilju. Sve je odlično! Preko godine često dolazim na otok Pag i uživam u outdoor aktivnostima.
Mihaela Ivanov , Natjecateljica
Već 10 godina dolazimo na ljetovanje na otok Pag, jer je otok sam po sebi nešto jedinstveno. Na utrci smo prvi put sudjelovali 2019. godine i bili smo pozitivno iznenađeni organizacijom. Teren za trčanje je vrlo raznolik: trči se po stijenama, plaži, cesti i kamenju.
Dominik Fužir, Anže Sajović, Boštjan Smogavec, Tadej Dolinar, Slovenia , Natjecatelji
Prvi put na utrci bila sam sa suprugom i prijateljima 2022. godine, u Light kategoriji, 7 km. Staza je bila interesantna i vidjeli smo puno divne prirode. Organizacija je bila dobra! Ove godine nažalost nismo u mogućnosti doći. I stvarno mi je žao zbog toga.
Višnja Šimatović Špehar , Natjecateljica
Na utrci sam prvi put sudjelovao 2021. u Active kategoriji. Sama staza je posebna na svoj svemirski način! Pogled s „površine Marsa“ na more iza kojeg se izdiže Velebit ostavlja bez daha i najrađe bi stao i samo uživao u pogledu. Organizacija utrke je odlična, što se osjeti i na tulumu poslije trke koji traje do jutra. P.S. bend ne mijenjajte Infinity!!!
Filip Koren , Natjecatelj
Na utrku smo se suprug i ja prijavili 2022.godine i sudjelovali u kategoriji Light. Oduševila nas je staza i pozitivna energija, a nestvarni pejzaži motivirali za nastavak utrke i uživanje u ovoj prekrasnoj avanturi. Prepuni dojmova, inspirirani krajolikom, fotografirali smo se toliko često da nam uopće nije bilo važno hoćemo li među prvima stići na cilj.
Katica Jakovčić , Natjecateljica
Prvi put sam na Trailu Life on Mars bila prije tri godine i odmah sam se zaljubila u stazu radi njene ljepote i raznolikosti. Predivne plaže, raznolikosti terena i "Mars" na dlanu . Dobra organizacija i velika količina dobre energija dobar je motiv za preporuku i naš dolazak i ove godine.
Lidija Juravić , Natjecateljica
EXTREME

The future trail plan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis.

w
choose a team

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

v
Pick a trail

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

f
Find destination

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

a
Enjoy staying

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

why choose us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Passion 0
Adventure 0
Safety 0
o

The new age of

exploration!

Your outdoor adventure

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis.
x travel guide
w cycling trainer
v surfing teacher
a hiking guide
TEAM

kontakt

KONTAK ZA STAZU:

TZ NOVALJA

Adresa:

Trg Brišćić 1

53291 Novalja

H R V A T S K A

Telefon: +385 (0)53 661 404

Fax: +385 (0)53 663 238

E-mail: info@visitnovalja.hr

Radno vrijeme:
PON- PET 08:00- 15:00
VIKENDOM I BLAGDANIMA- ZATVORENO
  KONTAKT ZA UTRKU:

  Outdoor.hr

  Gornje Prekrižje 24

  10000 Zagreb

  OIB: 52397150102

  Identifikacijski kod:

  HR-AB-01-0805545930

  Mob: 098/ 819 281

  E-mail: outdoor@outdoor.hr

  www.outdoor.hr