x

Testimoniali

Bilo je odlično. Imali smo rekordan broj natjecatelja, uključujući i veći broj stranaca, odnosno 350 inozemnih prijava iz čak 18 zemalja. Ova utrka Life on Mars Trail po broju sudionika bila je najveća do sada. Tako smo i službeno postali najmasovnija treail utrka od ukupno 190 službenih trail utrka u Hrvatskoj. U svemu je važnu ulogu imala i izuzetna suradnja s MO Metajna, Gradom Novalja i Turističkom zajednicom Grada Novalje.
Šimun Cimerman , Organizator
Life on Mars Trail pravi je doživljaj i po meni najbolja staza u Hrvatskoj! Trčao sam Active dva puta i bio oduševljen ljepotom surove strane otoka okrenutom prema Velebitu, marsovskim terenom te predivnim uvalama i plažama. Iskrena preporuka svim ljubiteljima traila i netaknute prirode.
Goran Protega , Natjecatelj
Utrka Life on Mars Trail za mene je bila ludo i nezaboravno putovanje, a oko mene na stotine pozitivnih i vedrih ljudi. Ludi provod i nezaboravna staza, uz predivan osmijeh i uspomene za cijeli život. Uz sjajan tim trkača, koji krase svako moje ovakvo putovanje.
Tamara Radojević , Natjecateljica
Zadnje tri godine dolazim na utrku. Obožavam otok Pag! Prekrasan krajolik, plaže, šetnice, staze! Organizacija traila je super. Puno pozitivne energije, smijeh, glazba na startu i cilju. Sve je odlično! Preko godine često dolazim na otok Pag i uživam u outdoor aktivnostima.
Mihaela Ivanov , Natjecateljica
Već 10 godina dolazimo na ljetovanje na otok Pag, jer je otok sam po sebi nešto jedinstveno. Na utrci smo prvi put sudjelovali 2019. godine i bili smo pozitivno iznenađeni organizacijom. Teren za trčanje je vrlo raznolik: trči se po stijenama, plaži, cesti i kamenju.
Dominik Fužir, Anže Sajović, Boštjan Smogavec, Tadej Dolinar, Slovenia , Natjecatelji
Prvi put na utrci bila sam sa suprugom i prijateljima 2022. godine, u Light kategoriji, 7 km. Staza je bila interesantna i vidjeli smo puno divne prirode. Organizacija je bila dobra! Ove godine nažalost nismo u mogućnosti doći. I stvarno mi je žao zbog toga.
Višnja Šimatović Špehar , Natjecateljica
Na utrci sam prvi put sudjelovao 2021. u Active kategoriji. Sama staza je posebna na svoj svemirski način! Pogled s „površine Marsa“ na more iza kojeg se izdiže Velebit ostavlja bez daha i najrađe bi stao i samo uživao u pogledu. Organizacija utrke je odlična, što se osjeti i na tulumu poslije trke koji traje do jutra. P.S. bend ne mijenjajte Infinity!!!
Filip Koren , Natjecatelj
Na utrku smo se suprug i ja prijavili 2022.godine i sudjelovali u kategoriji Light. Oduševila nas je staza i pozitivna energija, a nestvarni pejzaži motivirali za nastavak utrke i uživanje u ovoj prekrasnoj avanturi. Prepuni dojmova, inspirirani krajolikom, fotografirali smo se toliko često da nam uopće nije bilo važno hoćemo li među prvima stići na cilj.
Katica Jakovčić , Natjecateljica
Prvi put sam na Trailu Life on Mars bila prije tri godine i odmah sam se zaljubila u stazu radi njene ljepote i raznolikosti. Predivne plaže, raznolikosti terena i "Mars" na dlanu . Dobra organizacija i velika količina dobre energija dobar je motiv za preporuku i naš dolazak i ove godine.
Lidija Juravić , Natjecateljica

kontakt

KONTAK ZA STAZU:

TZ NOVALJA

Adresa:

Trg Brišćić 1

53291 Novalja

H R V A T S K A

Telefon: +385 (0)53 661 404

Fax: +385 (0)53 663 238

E-mail: info@visitnovalja.hr

Radno vrijeme:
PON- PET 08:00- 15:00
VIKENDOM I BLAGDANIMA- ZATVORENO
  KONTAKT ZA UTRKU:

  Outdoor.hr

  Gornje Prekrižje 24

  10000 Zagreb

  OIB: 52397150102

  Identifikacijski kod:

  HR-AB-01-0805545930

  Mob: 098/ 819 281

  E-mail: outdoor@outdoor.hr

  www.outdoor.hr